Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kun je bellen naar 06 28105920 of mailen naar eftcoachamsterdam@gmail.com

Mocht je eerst meer informatie willen dan kun je eveneens bellen of mailen.

Voor meer informatie over EFT kun je de website van de stichting EFT Nederland bezoeken https://stichting-eft.nl of de website van het Gary Craig official EFT Training Center Nederland: https://official-eft.nl. Je kunt mij op beide websites als behandelaar vinden.

Tarieven

EFT Therapie

Intakegesprek: 60 euro

Per gesprek van maximaal 1,5 uur:  80 euro

Over bovenstaande tarieven wordt geen BTW geheven.

Bij een aanvullende verzekering is het mogelijk dat de kosten voor de therapie gedeeltelijk worden vergoed. Informeer bij uw zorgverzekeraar of kijk op htpps://nvpa.org/verzekeringen/public om te zien of uw verzekering de kosten voor EFT (deels) vergoedt. EFT valt onder psychosociale zorg.

Coaching

Intakegesprek: 60 euro

Per gesprek van maximaal 1,5 uur: 80 euro

Over bovenstaande tarieven wordt geen BTW geheven.

Coaching wordt NIET vergoed door een aanvullende verzekering.   

 Afzeggingen 

Voor afzeggingen tot 24 uur van te voren worden geen kosten in rekening gebracht. Bij afzeggingen binnen 24 uur wordt de helft in rekening gebracht.

Voor afzeggingen door corona klachten worden geen extra kosten in rekening gebracht. 

KvK nummer: 77700783

Over mij

Mijn studieachtergrond is psychologie. Na mijn studie heb ik 13 jaar gewerkt als psycholoog voor psychologische adviesbureaus. 

Momenteel werk ik – naast mijn eigen praktijk – al weer 20 jaar parttime bij de gemeente Amsterdam, waar ik als interne coach, lijn- en projectmanager, organisatie adviseur en facilitator werkzaam ben (geweest).

Mijn coachopleiding heb ik gevolgd bij de Alba Academie tot gecertificeerd coach.

Mijn EFT opleiding heb ik gevolgd bij NOVET, Gary Craig Official EFT training center tot gecertificeerd EFT behandelaar.

Daarnaast heb ik mij verder gespecialiseerd in NLP, Transactionele analyse (TA), Voice Dialogue, intuitieve ontwikkeling en systemisch werken. Ook heb ik verschillende leergangen en cursussen gevolgd op het gebied van organisatieontwikkeling, faciliteren, proces- en projectmanagement en persoonlijk leiderschap.

Ik ben lid van de beroepsvereniging voor gespecialiseerde psychosociaal therapeuten (NVPA) en de beroepsvereniging van coaches (NOBCO)